• Kerkstoel Prof & Sanicenter
  • Kerkstoel Prof & Sanicenter
  • Kerkstoel Prof & Sanicenter

Badkamerrenovaties en installatie van sanitaire artikelen te regio Heist-op-den-Berg, Antwerpen

Sanitair installateur gespecialiseerd in badkamerrenovaties in Heist-op-den-Berg, Antwerpen

Kerkstoel Prof- & Sanicenter uit Heist-op-den-Berg (Aarschot) is de specialist op het gebied van badkamerrenovaties, van schets tot volledige realisatie. Bij ons kunt u terecht voor de installatie en onderhoud van sanitaire artikelen.

Wij werken enkel met experten en verzorgen het totaalpakket, van planning tot uitvoering tot opvolging. Wij pakken uw badkamer aan met kwaliteit en vakmanschap en dit met gekeurde bouwmaterialen en toestellen.

Eerst maken we een prijsraming aan de hand van uw schets, vervolgens kan u op ons rekenen voor opmeting, afbraakwerken, vernieuwing afvoerleidingen, elektriciteit, bepleistering, waterwerende chape, verlaagde plafonds, verbouwingswerken, tegelwerken, vloerwerken, sierradiators, lavabo’s, douche, bad, toilet, kleine accessoires en badkamermeubilair.

Kortom, bent u op zoek naar de specialist in badkamerrenovatie? Dan bent u bij Kerkstoel Prof- en Sanicenter beslist aan het juiste adres. Wij verzorgen alle facetten van uw badkamerrenovatie in de ruimste zin van het woord. Aarzel niet langer en contacteer ons vandaag nog voor meer informatie en vakkundig advies!

Contacteer ons

Sanitaire artikelen voor badkamerrenovatie in Heist-op-den-Berg (Aarschot)